Origo
Hét év után távozik az Újpest Magyar Kupa-győztes játékosa
Hét év után távozik az Újpest Magyar Kupa-győztes játékosa


A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy hét év után távozik Branko Pauljevics, a csapat szerb futballistája.

A klub honlapjának beszámolója szerint a 34 éves védő 239 mérkőzésen lépett pályára lila-fehérben, ezeken 8 góllal és 20 gólpasszal segítette az együttest, és tagja volt a 2018-ban és 2021-ben Magyar Kupa-győztes csapatnak - írja az origo.hu.

A vasárnap befejeződött szezont követően a tizedik helyen zárt Újpest - melynél tulajdonosváltás történt az idény közben - ezt megelőzően nyolc játékos távozását jelentette már be.

A nyári felkészülési időszakban óriási változások lesznek a tulajdonosváltáson átesett Újpest csapatánál. A játékosmozgás mellett edzőkérdés is van a csapatnál, ugyanis gyakorlatilag azóta repkednek a nevek, amióta megtörtént a tulajdonosváltás. A legújabb név ifj. Bene Ferencé, de korábban más nevek is felbukkantak. Gyanítható, hogy az Újpest labdarúgócsapatának új tulajdonosai nem Mészöly Gézával képzelik el a közös munkát.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás