Femina

Gregor Bernadettet a végzet asszonyának nevezik: valójában ilyen a négy fal között
Gregor Bernadettet a végzet asszonyának nevezik: valójában ilyen a négy fal között


Gregor Bernadettet a mai napig sokan a végzet asszonyának nevezik. Pedig ugyanolyan emberként éli mindennapjait otthon, a négy fal között, mint mindenki más. Ezenfelül sokkal jobban szeretné, ha az emberek a színészi játéka alapján ítélnék meg, amiben, úgy érzi, az idő múlása segítségére van.

A beskatulyázásnak vannak pozitív és negatív velejárói is. Erről beszélgetett a Mokkában Gregor Bernadett, aki ugyan teljesen ki volt békülve azzal, hogy szép nőként tartották számon mindig is, azzal viszont már kevésbé, hogy megközelíthetetlen csábítónak titulálták - írja a femina.hu.

- Olyan képet festettek rólam, aminek nem volt köze a valósághoz. Én 23 éves korom óta anyuka vagyok, gyereket nevelek, állatokat tartok, élem az életemet - mesélte a műsorban, és azt is hozzátette, fiatal színésznőket nagyon sokszor skatulyázzák be.

- Civilként én egy türelmes, dolgos háziasszony vagyok, két gyermek édesanyja, öt macska és két kutya büszke tulajdonosa, aki tusolókontyban, farmerben és pólóban szalad le a boltba, ha a főzéshez még kell valami. Olyankor az emberek leginkább fel sem ismernek - részletezte tavaly a Díványnak adott interjújában.

- Az idő tényleg mindent elrendez, most már az a lényeg, hogy mit csinálok a színpadon - mondta a Mokkában arról, hogy a skatulyák is elkopnak egyszer.

Számára a komfortos közeget a színház jelenti, ebben érzi a legjobban magát, és maximálisan ki tud teljesedni.

Kisebbik fia 18, a nagyobbik pedig már 29 éves lesz a nyáron. A színésznő elárulta, nagyon jó a kapcsolata gyermekeivel.

- A világ rendje az, hogy menjenek, álljanak meg a lábukon, tudjanak felelősséget vállalni saját magukért… Majd most jövök én, amikor kirepülnek a gyerekek - mondta mosolyogva Gregor Bernadett, aki jelenleg a Miskolci Egyetemen jogi szakokleveles állatvédelmi szakembernek tanul.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás