Femina

Ő Noszály Sándor modell párja: a 20 évvel fiatalabb nőt először mutatta meg
Ő Noszály Sándor modell párja: a 20 évvel fiatalabb nőt először mutatta meg


Noszály Sándornak másfél évvel a szakítása után új párja van: húsz évvel fiatalabb, gyönyörű modell kedvesével a kapcsolatuk "Instagram official” státuszba lépett - ezt az angol megnevezést használjuk arra, ha valaki úgy dönt, először rak ki közös képet szerelmével a közösségi médiába.

Az egykori teniszező több posztot is megosztott új kedveséről, ennek mindegyike Spanyolországban, a romantikus nyaralásukon készült róluk - írja a femina.hu.

Az első képen meghitten ölelkeznek a tengerparton, a másodikon kézen fogva sétálnak. Egy következő bejegyzésben szintén egymás kezét fogják a lemenő nap sugarai előtt andalogva.

Bár immár ország-világ előtt bejelentette, újra megtalálta a boldogságot, párjáról egyelőre szűkszavúan nyilatkozott a Blikk megkeresésére.

- Nagyon boldogok vagyunk, és jól érezzük magunkat a nyaralás alatt. Friss a kapcsolatunk, ezért egyelőre nem szeretnék többet elárulni sem erről, sem pedig a kedvesemről, mert igyekszünk óvni a privát szféránkat - szögezte le.

Mivel a poszton megjelölte az új párját, így tudni lehet, hogy a hölgy egy harmincas évei elején járó modell, Bánhegyi Amelita, aki korábban több szépségversenyen is feltűnt. 


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás