Femina

Ónodi Eszter ilyen sokat fogyott: 10 évvel ezelőtti ruhája is jó rá
Ónodi Eszter ilyen sokat fogyott: 10 évvel ezelőtti ruhája is jó rá


Ónodi Eszter életmódváltásba kezdett, amitől nemcsak a közérzete lett jobb, de látványosan le is fogyott.

Az 51 éves színésznő az RTL Reggeliben Ember Márknak és Papp Gergelynek mesélt életmódváltásáról. Ónodi Eszter az időszakos böjtölés mellett döntött, elmondása alapján minden nap 13:30-kor eszik először, és általában egy 4-6 órás időablakban étkezik, ami azt jelenti, hogy utoljára kora este visz be tápanyagot a szervezetébe - írja a femina.hu

A Jászai Mari-díjas színésznő már közel egy éve tartja a böjtöt, azóta sokkal jobban érzi magát és annak ellenére, hogy úgy tűnhet, keveset eszik és éhezik, rengeteg energiája van, amiből a munkájára és még a sportra is jut.

Az RTL stúdiójában ülve is látszott rajta, hogy az új életmód hatására Ónodi Eszter rengeteget fogyott, amit csak megerősít Instagram-oldalára feltöltött fotója, amin egy 10 évvel ezelőtti ruháját viseli és ami követői szerint még kicsit nagy is rá.

A Katona József Színház sztárja a posztban leírta, ezt a királykék overált az Aranyélet első évadának bemutatóján viselte először, akkor egy szőrme gallérral kiegészítve, amit ma már nem venne fel. Ugyan 10 évvel ezelőtt is kifogástalan alakja volt, a képeket összehasonlítva látszik, hogy karja és csípője is vékonyabb most, mint akkor. 


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás