Origo
Két német-magyar meccset is rendeznek egy napon Stuttgartban
Két német-magyar meccset is rendeznek egy napon Stuttgartban


Július 19-én a párizsi olimpiára készülő magyar férfi és női kézilabda-válogatott is felkészülési mérkőzést játszik Németországgal, Stuttgartban.

A német szövetség a hivatalos honlapján jelentette be, hogy igencsak megadják a módját kézilabdázóik párizsi felkészülésének. Miként Magyarország, úgy Németország is hosszú idő - esetükben a 2008-as athéni játékok - után mindkét válogatottjuk kiharcolta az olimpiai részvétel jogát - írja az origo.hu.

Ennek örömére egy többnapos kézilabda-fesztivállal készülnek a párizsi olimpiára, ahol mindkét csapatuk célja, hogy ott legyen a lille-i helyosztókon. De ugyanez a cél vezérelheti a Golovin Vlagyimir és Chema Rodriguez együttesét is. 

Ami a lényeg, hogy erre a kézilabda-fesztiválra a magyar válogatottak is meghívót kapnak. A német szövetség tájékoztatása szerint július 19-én Stuttgartban a Porsche Arénában mindkét csapatunk pályára lép a házigazda ellen: a férfiak meccse 17.15-kor, a nők találkozója 19.45-kor kezdődik. A magyar férfi válogatott másnap 15 órától ugyanott Japánnal is megmérkőzik.

A jegyértékesítés a német szövetségen keresztül zajlik, és május 22-én 12 órakor kezdődik az első fázisa.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás