Origo
Megosztás
Sokkoló meglepetés: ő lehet Novak Djokovics új edzője
Sokkoló meglepetés: ő lehet Novak Djokovics új edzője


A 24-szeres Grand Slam-győztes Novak Djokovics március végén jelentette be, hogy már nem Goran Ivanisevic irányítja a felkészülését. A szerb sztár új edzője nagy meglepetésre Andy Murray édesanya, Judy Murray lehet. 

Andy Murray édesanyja lesz Novak Djokovics edzője?

Djokovics csapatához 2018 nyarán csatlakozott Ivanisevic, az egykori wimbledoni bajnok az elmúlt hat évben 12 Grand Slam-tornagyőzelemhez segítette hozzá a szerb világklasszist. A 36 éves sztár azonban már nem dolgozik együtt a horvát edzővel, jelenleg új szakembert keres maga mellé. A hírek szerint hatalmas meglepetést okozhat a választása, ugyanis azt szeretné, ha Andy Murray édesanyja, Judy Murray irányítaná a felkészülését a jövőben - írja az origo.hu.

A 64 éves hölgy Nagy-Britanniában elismert szakembernek számít, 2011 és 2016 között a britek Fed Cup csapatát irányította, a brit tenisz irányító testületén, az LTA-n keresztül pedig már számos szinten edzősködött. Mindenesetre élményszámba menne, ha ő lenne Djokovics edzője, hiszen Judy Murray fia, Andy hosszú évek óta riválisa a szerb sztárnak, a csípőprotézissel teniszező skót játékos korábban három Grand Slamet nyert és kétszeres olimpiai bajnoknak is mondhatja magát.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás