Femina

Megosztás
Máté Kriszta és Bárdos András az ország kedvelt híradósai voltak
Máté Kriszta és Bárdos András az ország kedvelt híradósai voltak


A TV2 híradójában hét éven keresztül láthatták a nézők Máté Krisztát és Bárdos Andrást, akik már akkor férj és feleség voltak. A képernyőről azonban elég hirtelen, egyik napról a másikra tűntek el. Az egykori híradós elmondta, mi volt ennek a pontos oka.

Máté Kriszta a FutureTalks Krizsó Szilviával című YouTube-műsor vendégeként több dolgot is elárult azzal kapcsolatban, hogyan élték meg férjével a televíziózás időszakát, és miért hagytak mindent hátra nagy hirtelen - olvasható a story.hu oldalán.

- Elég volt belőlünk, és nekünk is belőlük. Tudtuk, hogy vége lesz a tévézésnek, előtte már hetekkel ment a vitatkozás, hogy mikor szálljunk ki - mesélte az egykori híradós, aki azt is hozzátette, hogy fontosabbnak érezte azt, hogy a lányát ő vihesse edzésre, és az édesanyjának mesélje el, mi történt vele aznap - írja a femina.hu.

Mivel a gyerekeik miatt az életformájuk is megváltozott, és már nem is érezték jól magukat a munkakörükben, így végül felhagytak a képernyőn való szerepléssel. Máté Kriszta ma már producerként dolgozik, emellett a Kodolányi János Egyetemen is tanít kommunikációt.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás