Femina

Megosztás
Várkonyi Andrea két filmben is szerepelt: csak az igazán szemfülesek szúrhatták ki
Várkonyi Andrea két filmben is szerepelt: csak az igazán szemfülesek szúrhatták ki


Várkonyi Andrea a Szegedi Orvostudományi Egyetemen végzett, és két évet dolgozott is belgyógyász rezidensként, miközben újabb diplomákat szerzett egészségügyi közgazdász-menedzser, illetve pszichológia szakon. Karrierje mégis máshová vezette, és 15 éven át láthatták a nézők a TV2 híradósaként.

Várkonyi Andrea a Tények műsorvezetőjeként lett igazán híres, és pont ehhez az időszakhoz kötődik az a két film is, melyekben rövid szerepet vállalt. Mindkét alkotásban saját magát játszotta el, tehát híradósként tűnt fel a mozivásznon is. Erre azonban sokan nem is emlékeznek, csak az igazán szemfülesek szúrhatták ki - írja a femina.hu.

Az egyik film a 2007-es Overnight, melyben Nagy Ervin, Bodó Viktor és Eszenyi Enikő mellett rengeteg magyar hírességet láthatott a közönség. Köztük egy jelenetben Várkonyi Andrea is feltűnik. Árpa Attila 2015-ös, Argo 2 filmjében ugyancsak saját magát kellett alakítania akkori híradós társával, Azurák Csabával együtt.

- Andinak nem ez volt az első filmje, de semmi rosszra nem kell gondolni… Szövege akkor nem volt, de szerepelt, én viszont teljesen szűz voltam a mozivásznon. Most ezt elveszítettem, mármint a szüzességet, és hát várjuk, hogy felfedezzenek minket, szerintem annyira fantasztikus volt - nyilatkozta akkor az Aktív című műsorban Azurák Csaba.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás