Femina

Megosztás
Dundika nem ment vissza dolgozni a fiai születése után
Dundika nem ment vissza dolgozni a fiai születése után


Dundika nevét a 2000-es években ismerte meg az ország: hosszú ideig keresett modell volt, 2005-ben ő lett Magyarország Playmate-je, ezután a zeneiparban is elkezdte bontogatni a szárnyait. Azóta viszont, hogy megszülettek a fiai, nem vállalt munkát.

Majkával első közös gyermeke 2011-ben, második 2016-ban jött a világra. Marián és Olivér már mindketten iskolásak, de azért még nem akkorák, hogy ne lenne szükségük az édesanyjukra - írja a femina.hu.

- Igyekszem megoldani az oroszlánrészét a fiúkkal, de azért Peti is egyre többet segít. Vannak hajtósabb időszakok, amikor mindent el kell intézni. Ezek néha persze felborítják a hetet, de szerencsére jó az alkalmazkodóképességem, és könnyedén átvészelem ezeket a napokat - kezdte a Hot! magazinnak.

Azokban az időkben, amíg modellként dolgozott, előfordult, hogy napi 10-12 órákat dolgozott, ezt az intenzitást már bevallja, nem bírná.

A fiúk és férje támogatása mellett nem unatkozik, állandó pörgésben van a család, viszont a társadalmi nyomás hatására megfordult a fejében, hogy visszamenjen-e főállásban dolgozni.

- Petivel szép lassan átbeszéltük, hogy családilag hogyan lenne a legjobb. Peti néha éjjel-nappal dolgozik, az ő munkarendjéhez igazodni kell, így tudjuk kialakítani a legjobban a mi kis családi életünket. Nyilván nem vagyunk egy hétköznapi család, de úgy alakítottuk a mindennapjainkat, ahogy más családok is teszik: arra figyelünk, hogy nekünk mi a legjobb.

- Viszont az nagyon jólesik, hogy Peti sokszor kikéri a véleményemet a munkáival kapcsolatban. Abban pedig, hogy segítek neki, kiélem a saját művészi vénámat.

Szerencsés helyzetben vagyok, ugyanis van egy olyan férjem, aki egy igazi gép,

és aki még hetvenévesen is teljes mértékben pörögni fog, és soha nem tud megállni, és a jég hátán is megél. Én pedig remélem, hogy öregkorunkig támogathatom ebben.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás