Kárpátinfo.net


Megfojtotta egy férfi 23 éves nő ismerősét Ungváron. Fotó: Nemzeti Rendőrség
Megfojtotta egy férfi 23 éves nő ismerősét Ungváron. Fotó: Nemzeti Rendőrség


Ungváron a rendőrség őrizetbe vette azt a férfit, aki a lakásán megfojtott egy 23 éves kijevi nőt - közölte a Kárpátaljai Rendőrség Facebook-oldalán.

Április 15-én este Ungvár egyik lakosa jelentette a rendőrségen, hogy a testvére az imént felhívta őt, és elmondta, hogy megfojtotta a vendégét otthonában - közölte a rendőrség.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy az elkövető az interneten keresztül ismerkedett meg a 23 éves Kijev környéki lánnyal, majd meghívta őt látogatóba.

A lakóhelyén konfliktus alakult ki a férfi és a lány között, melynek során a vendég elővett egy traumatikus pisztolyt és több lövést adott le az Ungváron élő lakos irányába. A férfi kitépte a nő kezéből a fegyvert, majd fojtogatni kezdte vendégét. 

Amikor észrevette, hogy a nő elvesztette az eszméletét, hívta a nővérét, aki értesítette a rendőrséget.

A rendőrök őrizetbe vették a támadót. A nyomozók előre kitervelt, megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosságnak minősítették tettét. A gyanúsított akár 15 év börtönbüntetést is kaphat. Az ügyben több szakértői vizsgálatot rendelnek el. 

A rendőrség már megállapította, hogy az elhunyt által használt fegyver a törvényeknek megfelelően regisztrálva volt, és az áldozaté volt.

A nyomozás folyamatban van.

 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek