Femina

Megosztás
A várandós magyar színésznőnek világsztárok üzentek: ikreihez így gratuláltak
A várandós magyar színésznőnek világsztárok üzentek: ikreihez így gratuláltak


Vágó Zsuzsit gyermekei érkezése alkalmából Hollywood két nagyágyúja, az Oscar-díjas Emma Stone és a Golden Globe-díjas Mark Ruffalo köszöntötte. Az énekes-színésznő hangmérnök férje 2021-ben dolgozott együtt a Szegény párák című film főszereplőivel, ekkor kapott tőlük nem mindennapi jókívánságot.

A Budapesti Operettszínház sztárja 2012-ben ment feleségül párjához, Tamáshoz. Fél év titkolózás után 2021 októberében árulta el, hogy várandós és ikreknek örülhet. A két kislány 2022 februárjában, koraszülöttként jött a világra - írja a femina.hu.

A 41 éves sztár a Dankó Rádió Túl az Óperencián című műsorában idézte fel a várandósság időszakát. Azt is elmesélte, hogy különlegessé téve a babavárást, milyen meglepetéssel tért haza egyik nap férje.

- A férjem, Tomi hangmérnök, nagyszerű szakember és apa. A Szegény párák című hollywoodi produkcióban is dolgozott, akkoriban voltam várandós a kislányainkkal. A női főszereplő, az alakításával Oscar-díjat nyert Emma Stone levelet írt, míg a férfi főszereplő Mark Ruffalo videóüzenetben adta át nekünk jókívánságait.

Hozzátette, bár terhessége sokáig rosszullétektől mentes volt, és az első időszakban dolgozott is, a harmadik trimeszterben felgyorsultak az események.

- Hédi és Lujzi sürgősségi császárral jöttek világra. Nagy küzdők, hiszen koraszülöttek. Az egész életemben rájuk vagyok a legbüszkébb. Hosszabb időt töltöttünk kórházban. Dalokat énekeltem nekik, amit nemcsak ők, hanem az osztályon dolgozó nővérkék is szerettek.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás