Femina

Megosztás
A Barátok köztben ő volt Berényi Timike: mára 23 éves, gyönyörű nő lett
A Barátok köztben ő volt Berényi Timike: mára 23 éves, gyönyörű nő lett


Berényi Miklós és Balogh Nóra gyermekeként tűnt fel a képernyőn még 2018-ban Pásztor Virág. A Barátok közt egykori Berényi Timikéje azóta rengeteget változott, és felnőtt nővé érett.

A sikersorozat óta több alkotásban feltűnt a színésznő, többek között a Keresztanyuban, illetve látható a Gólkirályság második évadában is. Pásztor Virág március végén ünnepelte a 23. születésnapját, ennek apropóján az RTL készített vele egy interjút.

- Szeretem a születésnapokat, és igenis ünneplem, azokkal szeretem ünnepelni, akik a legközelebb állnak hozzám - mesélte a színésznő. Azt is hozzátette, hogy mindez korábban még a gyerekzsúrokkal kezdődött, most pedig barátnőivel ünnepelt egy nyaralóban - írja a femina.hu.

- Az öregedéstől egyáltalán nem félek, azt gondolom, minden korban meg lehet találni a szépséget és izgalmat… Egyre jobban értékelem a mát, a jelent - vallotta magáról, és úgy érzi, ki kell maxolni minden pillanatot az életben.

Azt is elmesélte, hogy jelenleg két oldalról is építi a karrierjét. Továbbra is forgat, mellette pedig marketinget tanul az egyetemen, a szakmában pedig már el is helyezkedett.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás