Femina1991-et írtunk, amikor Rába Tímea elindult a Miss Hungary szépségversenyen - egy hajszállal csúszott le az első helyről, másodikként végzett. Bár ekkoriban megbabonázta a férfiakat, a nők pedig irigykedve csodálták, ő mégis kisebbségi komplexussal küzdött. 

54 évesen került harmóniába önmagával, és mostanra jött el az az időszak is az életében, hogy elérkezettnek látta az időt arra, új fejezetet nyisson - írja a femina.hu.

Egészen pontosan munkahelyet keres. Idáig a családjának élt, most viszont, hogy lassan az összes gyermeke kirepül a fészekből, úgy érzi, bizonyítani akar.

- Fiatalon lettem édesanya, a gyerekeim azóta kirepültek, nincs akkora igényük rám, mint korábban. Ennek minden pillanatát élveztem, de most újra figyelhetek magamra. Beléptem az életemnek abba a szakaszába, hogy dolgozhatok, és bebizonyíthatom, egy ötvenes nő is képes aktívan, eredményorientáltan dolgozni, hiszen mi tapasztaltabbak és alázatosabbak vagyunk a munkát illetően is. Jelenleg keresem azt a helyet, ahol számítanak rám - ecsetelte a Story magazinnak.

Két kapcsolatából három gyermeke született: Márk 30, Nina 21, Noel pedig 16 esztendős. Idősebbik fia révén már nagymama is, bár ezt a külseje alapján nem mondanánk meg.

- Nekem is vannak olyan napjaim, amikor melegítőben, smink nélkül járkálok otthon, aztán megrázom magam, hisz nő vagyok, és szeretném, ha a férjem is nőként tekintene rám. Ne hagyjuk el magunkat! Ne az életkorunkkal keljünk és feküdjünk! Ez csak egy szám! Kizárólag rajtunk múlik, mit hozunk ki belőle!


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás