Femina

Megosztás


Zoltán Erika február 15-én ünnepelte a 62. születésnapját, ám ezt csak kevesen mondanák meg róla: az énekesnő kirobbanó formában van, amiért sokat is tesz, közel 20 kilótól szabadult meg. 

A Szerelemre születtem című sláger előadója többször is őszintén beszélt arról, hogy a klimax testileg és lelkileg is nagyon megviselte: a menopauzával tíz éven át küzdött, közben szteroidokat is kapott a gerincsérvére, ami szintén befolyásolta a súlyát - írja a femina.hu

Miután közel 20 kilót fogyott, nagyon dögös abban a pink, testhezálló overallban is, melyet Király Beáta divattervező posztolt róla. A változás a teljes életmódváltásnak köszönhető: elhagyta a tejtermékeket, a cukrot és a fehér lisztet, emellett mozog is, a legjobb edzésformákat lánya, Zoé segítségével találta meg.

- Az egyik barátnőm javaslatára hagytam el a tejtermékeket már hét éve, aminek a hatására lassan, de biztosan mára közel húsz kilótól szabadultam meg, sokkal szebb lett a bőröm is. A kondícióm fenntartásában a lányom, Zoé is segít, aki személyi edzőként megtalálta számomra a legjobb edzésformákat. Korábban azt hittem, hogy az idő múlásával el kell fogadni a fájó ízületeket, a gerincsérv okozta problémákat és a nehézkes mozgást, de hála az égnek erre rácáfoltam, olyan fürge vagyok, mint régen - mesélte a Blikknek.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás