Origo
Megosztás


Marozsán Fábián egy helyet javítva az 58., míg Fucsovics Márton hármat ugorva a 74., Piros Zsombor pedig szintén egy helyet előrelépve a 106. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.

Ezen a héten Marozsán és Fucsovics elvileg az Indian Wells-i tornán lesz érdekelt, előbbi a főtáblán kapott helyet. Utóbbi a selejtezőben indult volna, de azon a listán nem szerepel a neve, ehelyett a visszalépés esetén "beugró" tartalékok között a negyedik pozícióban van - írja az origo.hu.

Piros az elmúlt hét után ismét megjavította karriercsúcsát.

Az ATP-rangsort továbbra is a 24-szeres Grand Slam-győztes szerb Novak Djokovic vezeti a spanyol Carlos Alcaraz és az Australian Open-bajnok olasz Jannik Sinner előtt.

A nőknél változatlanul Bondár Anna a legelőkelőbb helyen álló magyar, ő egy helyet rontva a 112., az Indian Wells-i főtábláról lemaradt Gálfi Dalma maradt a 133., Babos Tímea a 157., Udvardy Panna pedig a 166.

Az élen változatlanul a lengyel Iga Swiatek áll, a vasárnap San Diegóban győztes brit Katie Boulter 22 helyet javítva már a 27. - a WTA honlapja alapján.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás