FeminaA Megasztár álompárja - sokan emlegetik őket így a mai napig. Varga Feri és Balássy Betty a tehetségkutató harmadik évada során, 2006-ban talált egymásra. Szerelmük töretlen, az életük viszont nagyot változott: ma vidéken élnek, tyúkokat tartanak és földet művelnek.

Kakaskukorékolás és terelőkutya-csaholás, ezek a hangok fogadják azokat, akik a sztárpárnál vendégeskednek soroksári családi házukban - írja a femina.hu.

A 400 négyzetméteres házhoz veteményes és baromfiudvar tartozik, ami egy kakasnak és tíz tyúknak ad otthont. 

- A ketreceket és a házikót én készítettem, Betty takarítja, és szeretettel gondozza a baromfikat. Van, aki idegenkedik ettől az életformától, mi a gyerekekkel együtt rettentően élvezzük - ecsetelte a családfő a Hot! magazinnak.

A tyúkokat nem a húsukért tartják, szóba sem jöhet, hogy levágják őket, a házi tojást viszont imádják. A pandémia idején határozták el, hogy elindulnak az önfenntartás felé. Azt is el tudják képzelni, hogy egy napon tehenük és kecskéjük is legyen.

Balássy Betty a veteményeskertben is remekel férje szerint, bátran kísérletezik a különböző zöldségek termesztésével.

- Semmitől nem esik le a karikagyűrű az ujjamról: ha kell, estélyiben is gumicsizmát húzok, és ellátom a csirkéket - mondta el az énekesnő.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás