FeminaLovas Rozi és férje, a Loupe Színházi Társulás alapítói nőnapon mutatták be a Lányok, fiúk című darabot, melynek Horváth János Antal a rendezője, a színésznő a szereplője. A művész házaspárral az előadás kapcsán a Dívány készített interjút. 

Lovas Rozi elárulta, hogy öt évvel ezelőtt, amikor először olvasta a darabot, még megijesztette a monodráma, amit látott benne. Azóta szakmailag még több tapasztalatot szerzett, a magánéletükben is történtek változások, így például megszületett a két gyermekük. Szerinte minden színésznő máshogy egyezteti össze a gyereknevelést a színészi léttel - írja a femina.hu

- Három hónapos volt Misa, amikor forgatni kezdtem. Persze mindig volt vele egy vigyázó, de ott volt velem minden pillanatban, szoptattam, amikor kellett, és közben végeztem a munkámat. Nagyon felszabadítónak éltem ezt meg, hiszen sok feszültség, fáradtság ki tud szelepelődni a munkán keresztül. Szerintem mindenki jobban jár, ha én játszom: kiteljesít, egésznek érzem magam, jobb fej vagyok otthon.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás