FeminaSzellő István négy gyermek édesapja: az első házasságában született András 28 éves, nemrég doktorált az egyetemen, jelenleg jogászként dolgozik, a második házasságában világra jött Ádám 22 éves, és az egyetemi tanulmányai mellett teniszoktatással foglalkozik.

A híradósnak egy hosszabb kapcsolatából ikrei jöttek a világra, Manna és Alen 14 évesek, a középiskolai felvételire készülnek - írja a femina.hu

Szellő Ádám hatéves kora óta teniszezik, középiskolás éveit egy spanyolországi teniszakadémián töltötte magántanulóként. Miután megpályázott egy amerikai ösztöndíjat, a 2021-es őszi tanévet az USA-ban, Kaliforniában kezdte el a Los Angelestől 20-30 perc autóútra található Fullerton egyetemén, ahol business managementet tanult, és az egyetemi csapat tagjaként teniszezett. 

 Nagyon szeretett Amerikában élni, de körülbelül egy évvel ezelőtt hazaköltözött Magyarországra.

- Úgy gondoltam, hogy talán az egyetemen nem tanítanak annyit vagy úgy, ahogy azt én elképzeltem, ezért úgy gondoltam, hogy inkább itthon folytatom tovább a tanulmányaimat - árulta el az rtl.hu-nak Szellő István középső fia, aki helyes tinédzserből piszkosul jóképű pasi lett.

A híradós fia azt nem zárta ki, hogy visszatérjen Amerikába, ha kap egy jó ösztöndíjajánlatot. 

- Mi ezt megbeszéltük, rengeteg tapasztalatot szerzett kint. Úgy érezte, a teniszben sem kapja meg azt, amit ő tud. Ő volt egyébként a csapatban az elsőszámú játékos - tette hozzá az 56 éves sztár. 


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás