FeminaPontosan egy évvel ezelőtt fenekestől felfordult Judy élete, amikor nem sokkal válása után újra rátalált a szerelem. Krisztiánnal a kapcsolatuk egyre inkább elmélyült ez idő alatt, és komoly tervekkel néznek a jövőbe.

- Már egy éve együtt vagyunk Krisztiánnal, és azt érzem, hogy nagyon megtaláltuk egymást - mesélte Judy a Story magazinnak.

Azt is hozzátette, néha ő is elcsodálkozik, mennyire passzolnak szerelmével, és még a problémákat is mosolyogva oldják meg. Ráadásul kedvese nagyon jól kijön az énekesnő kislányával, Majával - írja a femina.hu.

- Maja nagyon szereti Krisztiánt, nagyon nagy barátok lettek - árulta el Judy, aki a közös terveiket sem titkolta, miszerint párjával szeretnének egy közös gyermeket. 

- Nem vagyok rágörcsölve a témára, mert noha nem látszik, azért mégiscsak az 50. évemben járok. Persze jó lenne, és Maja is nagyon örülne, hisz évek óta mondogatja a kis testvért - azt is hozzátette, boldogságuk nem ettől függ, de nagyon örülnének, ha a sors megajándékozná őket egy kisbabával.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás