FeminaVasárnap este rendezték meg a Just Clear Award Gálát, Magyarország egyetlen fitnesz- és életmód-díjátadóját, melyen több hazai sztár is képviselte magát. Schobert Norbi és Rubint Réka oldalán lányuk, Schobert Lara is megjelent. Lehengerlő fotók készültek, a húszéves lány ugyanis rendkívül hasonlít az édesanyjára.

Rubint Réka, Schobert Norbi és Schobert Lara is hivatalosak voltak a Marriott Hotel báltermében megrendezett Just Clear Award Gálára, melyen hazánk ismert fitnesz- és életmódszakembereit, valamint közéleti személyiségeit is díjazták - írja a femina.hu.

Schobert Lara egy igazán trendi, egyben elegáns öltözékben mutatkozott szülei mellett, talpig feketében. A képeken szembetűnő, mennyire hasonlít édesanyjára: Rubint Rékával olyanok, mint két tojás.

A húszéves lány követte szülei példáját, és maga is edzőként kezdett dolgozni. Kazincbarcikán költözött össze kedvesével, a nála tíz évvel idősebb labdarúgóval, de nemrég kiderült, hogy Larát karrierje mégis visszahívja Budapestre.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás