Femina

Hujber Feri
Hujber Feri


Pontosan hét évvel ezelőtt láthatták azt a híres interjút a nézők, melyet Hujber Ferivel készítettek a Mokkában. A színész beszélgetés közben teljesen szürreális dolgokról kezdett beszélni, és nagyon furcsán viselkedett, mellyel a műsorvezetőket és a képernyő előtt ülőket is megdöbbentette. Most végre elmesélte, mi állt mindennek a hátterében.

Hujber Feri A Nő háromszor című műsor vendégeként mesélte el, mi történt pontosan az ominózus interjú alatt - szúrta ki a Bors. Míg sokan azt feltételezték, hogy esetleg alkohol vagy valamilyen más szer hatása alatt volt, a színész leszögezte, hogy teljesen tiszta fejjel érkezett a beszélgetésre. Különös viselkedésének igazi oka más volt - írja a femina.hu.

- Kitaláltam valamit, és szerintem az elkövetkezendő tíz-húsz évben erről fog szólni a világ… Azt állítom, hogy Jézus színész volt. De nem ő halt meg, hanem egy tízéves kisfiú - kezdte akkor megdöbbentő történetét Hujber Feri, aki a műsorvezetőknek, Pachmann Péternek és Szabó Dórának is kínos perceket okozott.

A háromgyerekes színész most tiszta vizet öntött a pohárba, és az ATV műsorában elárulta, nem állt semmilyen tudatmódosító szer hatása alatt, csupán két kávét ivott meg aznap reggel. Egyszerűen úgy érezte, nem olyan kérdéseket kapott, ami miatt behívták a műsorba, ezen pedig felhúzta magát.

- Látom a mai napig, amikor visszanézem a felvételt, látom, hol van az a pont, amikor így hátra dőlsz, és azt gondolod, hogy akkor most olyat kaptok... - vallotta be hét év után Hujber Feri.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás