FeminaMég biztosan sokan emlékeznek arra, mekkora meglepetésként érte az országot a hír, egymásra talált a Barátok közt két színésze, Deutsch Anita és Kinizsi Ottó.

Ennek immár 22 éve - bár sokan a nagy korkülönbség miatt nem adtak sok esélyt a kapcsolatuknak, rácáfoltak a kétkedőkre, azóta is boldog házasságban élnek - írja a femina.hu.

Nem sűrűn adnak közös interjút, házasságuk nehézségeiről pláne kevésszer beszélnek. A Palikék Világba by Manna YouTube-csatorna vendégeiként soha nem hallott dologról rántották le a leplet: nem sokon múlott, hogy elváljanak.

Elárulták, sokan megállítják őket az utcán, hogy gratuláljanak a példaértékű kapcsolatukhoz.

- Ezen az ember elgondolkodik, hogy mi nem csináltunk semmit, mi nem akartunk jól csinálni semmit.

Majdnem elváltunk, szétmentünk volna, ha nem tudjuk összerakni magunkat a nulláról megint.

- Ugyanúgy veszekszünk, mint bárki más. Egyszerűen szerencsénk van abban, hogy van egy ritmus köztünk, ami átsegített mindenen - ecsetelte a színésznő.

Arra is kitértek, nagyon különböző személyiségek, míg a színész-rendező ragaszkodik a megszokott dolgokhoz, felesége megőrül a monotóniától.

Kinizsi Ottó erre elárulta, a kiegyensúlyozottságukhoz hozzátartozik, hogy a féltékenységet szerelmük hajdanán kizárták. Elmesélte, két-három hete voltak együtt, amikor egyszer külön mentek szórakozni.

- Az lepett meg, hogy amikor hazajött, annyit mondott, hogy kicsit meginogtam, de nem történt semmi, csak ezt el akartam neked mondani. Erre én: Jézusom, soha senki nem volt velem ennyire őszinte. Abban a pillanatban megszűnt a fájdalmam, a félelem, és ezt el is tudtam neki mesélni. Rájöttem, hogy valahol ez az alapja ennek a dolognak:

- Ha szeret engem annyira, hogy bevallja, ha valami van, és én is viszont - mert ez is megtörtént fordítva a 22 év alatt -, akkor ezt sokkal könnyebb kezelni. Nem mételyezzük meg ezzel a teljesen felesleges féltékenységgel a kapcsolatunkat.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás