FeminaBorbás Marcsit bemondóként ismerte meg az ország, 1995-ben kezdte pályafutását a Magyar Televíziónál, ahol olyan népszerű műsorokat vezetett, mint a Főtér vagy a Gasztroangyal. 2003 óta számos szakácskönyve megjelent. 

A 2019 januárjában indult Borbás Marcsi szakácskönyve című gasztroműsora a mai napig nagy sikerrel fut a Dunán és a Duna Worldön. Ugyancsak 2019-ben indult el az egy.hu online portálja, míg tavaly új vállalkozásba fogott, Kertem néven egy kozmetikai termékcsaládot dobott a piacra. A Nők Lapjának adott interjúban elárulta, hogy nemrég az online magazin teljes szerkesztőségétől megvált - írja a femina.hu

- Február közepén megváltam az egy.hu teljes személyzetétől, és új csapatot alakítottunk ki. Az gondolom, hogy az én érdeklődési köröm, az, hogy én ki vagyok, nagyon könnyen leírható. Nekem az a fontos, ami a hétköznapi élethez tartozik: a kert, a konyha, a fenntarthatóság, a hagyományok, az értékes emberek - minden, ami az örökségünk. Most már kezdek elégedett lenni a cikkekkel, a megjelenéssel, a látogatószámmal.

A hetilapnak azt is bevallotta, hogy nem volt egyszerű meghoznia a döntést, sokáig tépelődött.

- Nehezen válok meg emberektől, úgyhogy nekem óriási veszteség, hogy az egy.hu-t át kellett szerveznem. Emögött nyolc hónap önmarcangolás és gyötrődés volt, hiába vártam, nem változott semmi, és ez hatalmas kudarc. Nyilvánvalóan én is hibáztam, nem tudom magam felmenteni, és nem is szeretném. 


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás