FeminaA hétvégén jelentette be Mészáros Árpád Zsolt, hogy 23 év után otthagyja az Operettszínházat. 

Hosszú posztban fejtette ki, nehéz volt meghoznia a döntést, de úgy érezte, a családja és a saját lelki és fizikai egészsége érdekében búcsúznia kell - írja a femina.hu.

Kitért ennek okaira is. A teátrum vezetőségét említette meg, úgy fogalmazott, azt éreztették vele, nem az ő művészetére van már szükség a színházban. 

A Blikk megkeresésére kifejtette azt, amit már a bejegyzésben is pedzegetett. Szombaton lett ötvenéves, ez pont arra a napra esett, amikor felmondott - elárulta, ez volt élete legszomorúbb születésnapja.

- Az elmúlt években egyre kilátástalanabbá vált a helyzetem a színházban, ezért sokakhoz hasonlóan úgy döntöttem, hogy a saját és a családom egészsége, lelki békéje érdekében elbúcsúzom az Operettszínháztól.

23 éven át dolgozott az Operettszínházban. Azt mondta, az elmúlt időszakban  megfélemlítő légkör uralkodott az intézményben, több kollégáját ellehetetlenítették.

- Előttem már nagyon sok kollégám elment a színháztól, van, aki csendben, van, aki hangosan. Életem majdnem felét az Operettszínházban töltöttem, mindig alázattal szolgáltam ki a közönséget, politikai helyzettől függetlenül. Erre tettem fel az életemet, még a családomat is sokszor háttérbe szorítottam emiatt, de

eddig bírtam a feletteseim bántalmazó viselkedését és azt, ami a mai színházi rendszerben megy.

Hozzátette, nem a vezetőség tagjainak személyével van problémája, hanem a szakmai figyelmetlenségükkel, érdektelenségükkel.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás