Femina„Kisfiam” - Zséda a mai napig így emlegeti a gyermekét, annak ellenére, hogy pontosan tudja, Nimródra a kicsinyítő képző már a legkevésbé sem illik. Már bőven tinédzserkorban jár, 17 éves lesz az idén.

Ráadásul a termetére sem illik a kis jelző - 185 centiméter magas fiatalember lett, aki versenyszerűen úszik - írja a femina.hu.

Bár az énekesnőnél az is ritka, hogy beszéljen a fiáról, a Reggeliben ezúttal elárult pár dolgot Nimródról, illetve arról, milyen a viszonyuk. Bár a tinikor jellemzői a fiánál is megvannak, a korból adódó esetleges súrlódásokon hamar túllendülnek.

- Nagyon jó a viszonyunk, mert Nimród nagyon őszinte. Azt gondolom, hogy tinédzser fiúhoz képest jól megvagyunk. Persze, azért van mindig valami izgulnivaló, meg olyan dolog is, ami feladja a leckét, amire azt lehet mondani, na, ez az, amiről beszélnek, hogy ez a tinikor.

Arra is kitért, Nimród hogyan viseli, hogy egy országosan ismert énekesnő az édesanyja.

- Ha úszóversenye van, jobban szereti, ha a távolban vagyok, és nem kerül rám semmilyen fókusz. De ha kijön egy dal, vagy jön a koncertekre, akkor meg nagyon büszke. 

Nimródot egyébként jó zenei ízléssel áldotta meg a sors, viszont nem valószínű, hogy ezen a pályán megy tovább, a sport és a divat érdekli inkább. Anyukája azt is felfedte, külsőre, színeiben egyértelműen rá hasonlít, viszont személyiségében inkább az édesapjára.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás