FeminaAmennyire jól ismerjük Gáspár Győző családját, akkora homály fedi Gáspár Zsoltiét - hiába futott be ő is legalább annyira, mint showman bátyja, feleségét és három gyermekét nem mutatja meg a nyilvánosság előtt.

A Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna vendégeként elárulta, rengetegen kíváncsiak a famíliára, élete párja viszont mégsem áll kötélnek - még akkor sem, ha óriási pénzt kapna érte - írja a femina.hu.

Gáspár Zsolti és gyermekei édesanyja, Judit 1996 óta alkotnak egy párt. Házasságukból egy lány, Gabica és egy ikerpár, Nikol és Nikolasz született: előbbi 24, utóbbiak 22 évesek. 

Kiderült, Juditnak esze ágában sincs a nyilvánosság elé lépni, sőt annak sem örül, hogy férje a Farm VIP házigazdája.

- Győziéknél látta, hogy mi történt, ment a Győzike show, forgattak a gyerekekkel, akik utána benne voltak ebben-abban. Nyugtalanná vált Bea asszony és Győzike is, felgyorsult náluk minden. A feleségem pedig azt mondta, ő ebből nem kér.

Egy híres magazin az otthonukban kereste fel őket, azzal a felkéréssel érkeztek, hogy szeretnék címlapon megmutatni Juditot.

- Nagyon nagy pénzt mondtak: ötmillió forintot ajánlottak a feleségemnek. Azt mondta erre a feleségem, nem hajlandó szerepelni sehol, semmi pénzért.

Judit annyira nem szereti a televíziós, illetve internetes műsorokat, hogy Gáspár Zsolti egy-egy felkérést inkább el sem mond neki, a háta mögött vállalja el. Igaz, utólag ennek megissza a levét, ugyanis gyakran robbannak ki viták ezekből.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás