FeminaNémeth Kristóf ma már boldog férj és háromgyerekes családapa, de a magánélete nem volt mindig ilyen kiegyensúlyozott. Amikor Bochkor Gábor az ATV-n futó műsorában megkérdezte vendégeit, kerültek-e már olyan helyzetbe, hogy észrevették, a párjukat valaki megpróbálja becserkészni, a színész igennel felelt. 

- Nemcsak olyan volt, hogy valaki ráhajtott a páromra, hanem azt is végignéztem tulajdonképpen, hogy elszereti - idézte szavait a #Bochkor című műsorból a naphire.nu.

Németh Kristóf elárulta, miért nézte tétlenül a folyamatot, ahogy egy másik férfi elhódítja tőle a párját - írja a femina.hu.

- Visszagondolva ez teljesen látható volt. Le voltam fagyva abban a helyzetben. 

Azt is hozzátette, neki egy ilyen helyzetben nem a hódítóval van dolga, hanem a párjával és a kapcsolatukkal lenne, ami nem működik. Az online oldalnak bevallotta, annak idején még nem volt bátorsága teljesen őszintének lenni egy kapcsolatban, ez mára megváltozott.  

- Azt gondolom, hogy kérdezni és mondani is nagyon fontos: „Figyelj! Nekem az nagyon jó, hogy te ilyen és ilyen vagy”, „Figyelj, nekem az nem jó hogy ezt így csináljuk, ahogyan élünk, ahogyan viselkedsz mostanában…”. „Figyelj, aggályaim vannak - jól látom?”, „Mi van benned?”. Valószínűleg ezek maradtak el ebben a kapcsolatban - mondta, majd azt is hozzátette, a hódító és egykori párja kapcsolata jobban működhetett, mert hosszú távú lett. 


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás