FeminaPeter Srámek szerint egy előadó számára a külső megjelenés is nagyon fontos, ez is része a teljesítménynek. A 30 éves sztár nem tagadja, jobban oda kell figyelnie magára, mint azt az elmúlt években tette, mert jó pár kilót felszedett, a változást a rajongói is szóvá tették. 

- Tudom, hogy egy szépen felöltöztetett srác önmagában kevés lenne a színpadon, a hang az első, de be kell valljam, nekem is jobban kell figyelnem, mint azt az elmúlt egy-két évben tettem. Elkényelmesedtem. Szép, vékony gyerek voltam mindig, aztán elengedtem magam. Ezt a rajongók szóvá is tették. Muszáj volt valami megoldás után néznem - írja a femina.hu

Egy testsúlycsökkentő innovátor segítségével sanyargatás nélkül leadta a pluszkilókat, kisebb adagokkal is jóllakik, eltűnt a megereszkedett tokája és a derekáról a hurkák.

- Mióta 10 kilóval könnyebb vagyok, újra könnyebben tudok mozogni a színpadon, sokkal magabiztosabb vagyok. Ez kívülről is abszolút látszik, vallotta be az énekes, aki ugyan most szingli, de sok pikáns ajánlatot kap - és nem csak fiatalabb hölgyektől.

Egy különleges, pajkos fotózás kedvéért pózolt csinos lányokkal. Peter Srámek rajongóinak nagy része nő, az pedig külön öröm számára, hogy 18-tól 100 éves korig megfordulnak a koncertjein.

- Még mindig meglepődöm, ha arra gondolok, hogy mi minden történt az elmúlt évek során. Idősebb hölgyektől is kaptam olyan kéréseket, ajánlatokat, amikre egyáltalán nem számítottam. De ez a szakma ilyen, bizony volt olyan, hogy nem éneklésre kértek. Annyit elárulhatok, igazán arcpirító, 18-as karikás kérések is érkeztek az irányomba. Azt azonban muszáj hozzátennem, hogy a rajongóim nagy része leginkább a zenémre kíváncsi, de úgy érzem, lesz mit mesélnem az unokáimnak, ha majd a fiatalkoromról kérdeznek.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás