FeminaGyebnár Csekka és párja is idén töltik be az ötvenet, mégsem adták fel a küzdelmet a saját gyermekért. Bár Istvánnal már nyolc éve jegyességben élnek, sosem házasodtak össze, 14 éve tartó kapcsolatuk enélkül is rendkívül harmonikus. Teljesebbé már csak egy gyermek tehetné életüket.

A Barátok közt egykori színésznője a Hot! magazinnak elárulta, hogy egyfajta fűszert is ad szerelmüknek a tény, hogy nem férj és feleségként élik mindennapjaikat. Egyetlen vágyuk van, ami még hiányzik az életükből: nagyon szeretnének saját gyermeket - írja a femina.hu.

- Ő az első férfi, akinél azt éreztem, hogy neki szeretnék gyermeket szülni. Nagyon sokat tettünk ezért, és hálás vagyok neki, hogy mellettem maradt, mert az én egészségi problémám miatt nem jött még össze - árulta el a lapnak a színésznő.

Azt is hozzátette, hogy párja nagyon türelmes a gyerekekkel, és igazi apatípus. Annak ellenére, hogy idén már mind a ketten ötvenévesek lesznek, még mindig nem adják fel a küzdelmet.

- Úgy érezzük, hogy amíg van remény, hogy saját gyerekünk legyen, addig nem szeretnénk örökbe fogadni. Bízunk abban, hogy velünk is történhet ilyen csoda.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás