FeminaBorbás Marcsit imádják a háziasszonyok, hiszen mindig ínycsiklandozó receptekkel és ötletekkel rukkol elő. Emellett viszont a férfiak kedvence is, méghozzá kortól függetlenül. A kommentek alapján egyértelművé vált, hogy egyszerűen odavannak érte.

Az 55 éves tévésztár nemcsak a hölgyek, hanem az idősebb és a fiatalabb férfiak körében is hatalmas népszerűségnek örvend. Míg előbbi tábort főként a finom receptekkel nyűgözi le, addig az utóbbit anyáskodó kisugárzása és nőiessége vonzza - írja a femina.hu.

Borbás Marcsi rengeteg titkos hódolót tudhat magáénak, amire egy internetes portálon derült fény - szúrta ki a Story magazin.

„Apa egyik nagy álma, hogy elhívja a tanyánkra és együtt főzzenek” - írta az egyik rajongó gyermeke, ezután pedig csak úgy özönlöttek a hasonló hozzászólások.

„Apám szerelme, mindig nézi a műsorait!”

„Az én apám dettó, teljesen odavan érte.”

Ezek után viszont olyan üzenetek is érkeztek, melyek fiatal férfiak rajongásáról számoltak be:

„A férjem is imádja, pedig nem egy hatvanas bácsiról van szó, csak most lesz harminc.”

„Az én férjem negyven, ő is imádja.”

Arra, hogy mi lehet Borbás Marcsi titka, amivel ennyire leveszi a lábáról őket, maguk a férfiak adtak választ:

„Férfiként mondom, van valami szexi ebben a nőben. Lehet, tényleg ez a gondoskodó kisugárzás teszi, vagy az ártatlan külseje, nem tudom, de ölelgetni való. Az már csak hab a tortán, hogy főzni is tud és nem pedig valami zacskós leves felmelegítésében merül ki a konyhai tudása. Szerencsés a férje, Marcsi nem mindennapi nő” - írta az egyik rajongó, akivel többen egyetértettek.

Akármennyire is odáig vannak érte, a Gasztroangyal már 22 éve él hatalmas boldogságban és harmóniában férjével, Krisztics Dezsővel, aki energikus, sugárzó és rendkívül pozitív személynek írta le feleségét.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás