FeminaJakupcsek Gabriellát közel 30 éve láthatjuk a képernyőn. Ennyi idő alatt az arca beivódott az emberek fejébe, minden műsorban divatos ruhákban, ikonikus rövid szőke hajával és makulátlan, visszafogott sminkben láthatjuk. Van, amit viszont nem mutat a kamerák előtt: festetlenül nem láthatják a nézők.

A Liluland YouTube-csatorna meghívását elfogadta, de a Makeup/Down vendégeként nem teljesen festetlen arccal kezdte a beszélgetést Liluval: nem harsány, de leheletnyi smink volt rajta - írja a femina.hu.

Meg is indokolta, miért nem mutatkozik kamerák előtt úgy, hogy ne viselne minimális alapozót vagy BB-, illetve CC-krémet.

Lilu azzal kezdte a beszélgetést, hogy arról kérdezte a tévést, milyen a viszonya magával a sminkeléssel. Kiderült, a hétköznapokban szinte alig festi magát. Erre megkapta a kérdést, ez azért van-e, mert ugyanúgy szereti az arcát teljesen természetes valójában, mint profi sminkben.

- Nem tartozom azokhoz a lányokhoz, akik azt mondják, hogy a natúr szépségemben szeretnék pompázni, semmilyen módon nem gondolom azt, hogy egy natúr nő vagyok. Egyáltalán nem gondolom, hogy az, aki szép, reggel is szép - ezzel Charlie átvágott mindenkit.

Nem fogok lelkileg eljutni odáig, hogy már nem sminkelek, már natúr, már felvállalom…  Ez nem igaz.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás