Femina

Megosztás


Gáspár Virág mindössze háromesztendős volt, amikor 2005-ben elindult a Győzike Show: a nézők szeme láttára cseperedett fel. A reality végével hosszú időre elköszönt a rivaldafénytől, és bár manapság azért szerepel, nem a show-bizniszben látja a jövőjét: most kiderült, hol dolgozik.

Két évvel ezelőtt érettségizett, akkori interjúiból kiderült, több minden is érdekli mint foglalkozás. Szóba került a gasztronómia, a divat sőt még a pszichológia is - írja a femina.hu.

Az Ütős ötösben aztán az édesapja elárulta, felvették egy féléves franciaországi szakácsképzésre. A műsorban anno az is elhangzott, nemcsak az iskolapadban, hanem a gyakorlatban is kipróbálná, milyen a vendéglátás: például szívesen menne ki Londonba dolgozni.

Ehhez passzol a mostani munkája: a Bors írta meg, hogy a 22 éves Gáspár lányt egy újonnan nyílt, budapesti luxusétteremben lehetett látni felszolgálóként. A reggelizőben egyébként rengeteg sztár megfordult: Marco Rossi, Majka és a családja és Curtis is szerepel az Insta-oldalukon.

A Rose Budapest nevű hely osztott meg az Instagramon egy fotót, amely a két pultban álló felszolgálóról készült: az egyikük nem volt más, mint Gáspár Virág.

A felvételből nem derül ki, hogy alkalmi munkáról volt-e szó, vagy állandó tagja a nemrég nyílt étterem csapatának. 


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás