Kárpátinfo.net


Megosztás


Kábítószer hatása alatt álló sofőr okozott közlekedési balesetet Ungváron. Hárman kerültek kórházba.

Erről a Nemzeti Rendőrség kárpátaljai kirendeltsége számolt be a Facebook-oldalán.

A rendőrség közleménye szerint február 14-én 12 óra 20 perckor kaptak értesítést az Ungváron történt közúti balesetről, melynek sérültjei vannak.

A helyszínen a bűnüldöző szervek munkatársai megállapították, hogy egy Skoda Superb típusú gépkocsi összeütközött egy Skoda Fabiával, melyet egy 64 éves ungvári lakos vezetett.

Az ütközés következtében a Skoda Fabia vezetője és 16 éves utasa különböző súlyosságú sérüléseket szenvedtek és kórházba kerültek. A kiskorú lány jelenleg az intenzív osztályon fekszik.

A Skoda Superb 39 éves vezetője szintén kórházba került. Az egészségügyi intézményben megállapították, hogy a férfi kábítószer hatása alatt állt.

Az ütközés következtében a Skoda Fabia vezetője és 16 éves utasa különböző súlyosságú sérüléseket szenvedtek és kórházba kerültek. A kiskorú lány jelenleg az intenzív osztályon fekszik. Fotó: Nemzeti Rendőrség
A  Skoda Fabia vezetője és 16 éves utasa különböző súlyosságú sérüléseket szenvedtek és kórházba kerültek. A kiskorú lányt jelenleg az intenzív osztályon kezelik. Fotó: Nemzeti Rendőrség

A  rendőrség büntetőeljárást indított a közlekedésbiztonsági szabályok megszegése miatt.  A nyomozás folyamatban van.

Az elkövető akár 8 évig terjedő börtönbüntetést kaphat és a jogosítványát is bevonhatják.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek