Femina

Lovas Rozi 7 évvel fiatalabb férjével fotózkodott: ritkán tesz ki képet Jánossal
Lovas Rozi 7 évvel fiatalabb férjével fotózkodott: ritkán tesz ki képet Jánossal


Lovas Rozi egyike hazánk azon sztárjainak, akiknek magánélete nem nyitott könyv a nagyérdemű számára. Bár olykor tesz ki képet a férjével az Instagramra, ez annyira ritkaságnak számít, hogy minden közös poszt különlegesség.

A mostani is: a színésznő és János vacsorázós fotóját nem lehet nem imádni - a kommentelők el is halmozták őket dicséretekkel - írja a femina.hu.

A házaspár közös, Árvák című darabjával utazott vidékre. Az előadást Horváth János Antal rendezte, Lovas Rozi, Molnár Áron és Lengyel Tamás láthatóak benne. Kétszer is telt ház előtt játszottak, ezt egy koktélozással egybekötött vacsorával ünnepelte a színésznő és két gyermeke édesapja.

A bejegyzésen túl egy Insta-sztorit is láthattunk róluk, ez is némi betekintést enged a kulisszák mögé. A felvételt János rögzítette. Miután sokan kérdezték tőle, milyen egy öltözőn osztozni egy színésznővel, úgy döntött, megmutatja. A videón Lovas Rozi éppen nyelvtörőkkel készül az előadásra.

Nem véletlen, hogy a rajongók ennyire örülnek, ha Jánossal látják A mi kis falunk Erikáját: mindig szívmelengetőek a róluk készült felvételek. Azt a montázst is imádtuk, amellyel 30. születésnapján köszöntötte fel a hét évvel fiatalabb férjét.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás