Femina

Megosztás


Kiderült, Kasza Tibi lesz a Kísértés című reality műsorvezetője: a formátum húsz év után tér vissza a képernyőre, anno az RTL-en futott Sebestyén Balázs vezetésével, most a TV2-n lesz látható.

Nem csak a csatorna, a helyszín is más lesz ezúttal: míg régen Mexikóba utaztak ki a játékosok, addig ezúttal Thaiföld adja a helyszínt - írja a femina.hu.

A forgatás már el is kezdődött. A Best magazin pedig egy bennfentestől megtudta, hogy Kasza Tibi kérése miatt a már alapból sokba kerülő produkció költsége még magasabbra nőtt, ugyanis a tévés csak úgy vállalta el, ha a családja is vele tarthatott Ázsiába.

- Tibinek egy kikötése volt, ha elvállalja a műsort: hogy a felesége és a gyerekei is vele tarthassanak. A TV2-nek pedig nem volt kifogása ez ellen - írta meg a lap az informátor szavait.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a Kísértés új évada mikor startol el, az viszont biztos, hogy a koncepció és a játékszabályok ugyanazok lesznek. A TV2 már közzé is tett egy összefoglaló videót a produkcióról, amelyben párok teszik próbára, milyen erős a kapcsolatuk, mennyire lehet megkísérteni őket.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás