Femina

Megosztás


Tatár Csilla 12 éven át volt a TV2 műsorvezetője, majd 2014-ben az MTVA-hoz ment át. Az egykori riporter hamar észrevette, hogy a YouTube kezdi átvenni a televíziózás helyét, így kollégái közül elsőként indította el csatornáját 2018-ban. Utoljára Harsányi Levente oldalán A Dal műsorvezetőjeként láthatták a tévénézők 2017-ben.

A negyvenéves műsorvezető ezt követően mutatta be 34 című videósorozatát, azóta pedig fokozatosan egyre nagyobb fókuszt fordított az internetes, és egyre kevesebbet a televíziós jelenlétére - írja a femina.hu

Tatár Csilla mára teljes mértékben felhagyott a hagyományos televíziós műsorokkal. A YouTube-videói remekül mennek, 2018 óta rengeteg különböző sorozatot indított a videómegosztó platformon, az utóbbi időben pedig az edukatív tartalmak felváltották a sztárinterjúkat. A Media1 podcast- és rádióműsorában beszélt arról, miért is hagyta ott végleg a televíziós világot. 

- Egy idő után azt éreztem, hogy azok a lehetőségek, amiket a televízió kínál, azok engem már annyira nem hoznak lázba - mesélte a műsorvezető, aki úgy érezte, a tévé világa túl kötött számára, így nem tudott kibontakozni.

Eleinte sok különböző műsorral megkeresték, azonban ezekre mindig nemet mondott, részben gyermekei, részben saját maga miatt. A podcastban kijelentette, számára volt egy szellemi és erkölcsi minimum, ami alá nem szeretett volna menni. A YouTube-videók készítésére való átállás azonban kezdetben nem volt egyszerű, hiszen televíziósszemmel tekintett a platformra.

- Ez egy befektetés volt az elején, mert én nem tudtam elvonatkoztatni attól, hogy én televíziós szakember vagyok, és nekem egyszerűen a szép képi világ, a szép snittek, a világítás nagyon szoros összefüggésben volt azzal, hogy mi az, amit én látni akarok. Nem akartam blogot forgatni, nem akartam a családomat mutogatni, a magánéletemnek különböző aspektusait a nagyvilág elé tárni.

Eleinte félt, hogy belebukik majd vállalkozásába. Erős védőhálót nyújtott neki férje, aki sokat segített abban, hogy meg merje tenni az első lépéseket.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás