Femina

Megosztás


Janicsák Veca először beszélt a nyilvánosságnak új párjáról. Akkor csak annyit mondott el, nem kibontakozó szerelemről van szó, sőt már össze is költöztek a választottjával.

Bár felvállalta a kapcsolatot, azt nem osztotta meg a nagyérdeművel, ki vette le a lábáról - írja a femina.hu.

A Bors azonban olyan információkhoz jutott, miszerint egy szakmabélibe szeretett bele. A napilap szerint több internetes fórumon és zenészberkekben az a hír járja, hogy ismert énekesbe szeretett bele.

Aki nem más, mint Boncsér Gergely opera- és operetténekes. A 39 éves, miskolci születésű művész 2010 óta állandó szereplője a Budapesti Operettszínház előadásainak - 2021-ben Magyar Arany Érdemkereszttel tüntették ki.

Ami a magánéletét illeti, az énekesnőhöz hasonlóan ő is elvált ember, előző házasságából egy gyermeke született. Janicsák Veca erre ki is tért a korábbi interjúban.

- Éppen mostanában költöztünk össze, most jutottunk el erre a pontra. A kapcsolatunk megérett erre. Mindketten úgy éreztük, hogy ez megkönnyíti az együtt töltött minőségi időt is. Ha egy héten csak egy napot, egy estét, de tényleg minőségben, ketten tudunk tölteni, az nagy dolog. És mivel neki is van gyermeke, meg nekem is, így ezért ők így együtt is vannak nálunk, meg felváltva is.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás