Femina

Megosztás


Egy párt alkot Básti Juli és Puskás Tamás fia, Puskás Samu Martinovics Dorinával. A Centrál Színházban egy közös munka hozta össze a teátrum több darabjának rendezőjét és színésznőjét.

A Blikk érdeklődésére mindketten megerősítették, hogy egy párt alkotnak és boldogok együtt, de bővebben nem kívántak nyilatkozni - írja a femina.hu

2023 áprilisának végén mutatták be a Centrál Színházban Az ártatlanság vélelme (Prima Facie) című monodrámát Martinovics Dorina előadásában, Puskás Samu rendezésében. A Feminának adott interjúban nagyon elismerően beszélt a színésznőről. A napilap színházi forrásokból úgy értesült, már több mint egy éve egy párt alkotnak. 

- A próbák kezdetekor már egy pár voltak, a produkció előkészítése, a felkészülési folyamat hozta őket össze. Nagyon passzolnak egymáshoz, komoly a kapcsolatuk, együtt élnek.

Martinovics Dorina, akit a nézők a Társas játék vagy Pepe című sorozatokból, a Zárójelentés, a Kölcsönlakás vagy a Vándorszínészek című filmekből ismerhetnek, 15 évvel idősebb Puskás Samunál, ám a korkülönbség nem befolyásolja kapcsolatukat.

- A családjaik és a barátaik nagy szeretettel fogadták Dorina és Samu kapcsolatát, egyáltalán nem hallottunk semmiféle ellenérzésről senki részéről. Akkor épp frissen egyedülállóként őket sem foglalkoztatta a korkülönbség, boldogok és kész - mondta az informátor. 


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás