Femina

Stahl Juditnak nem a férjétől született lánya - Mégis együtt nevelték fel Csabával
Stahl Juditnak nem a férjétől született lánya - Mégis együtt nevelték fel Csabával


Stahl Judit 2001-ben házasodott össze Bohus Csabával, akivel még a gimnáziumban ismerkedett össze. 2004-ben azonban egy hirtelen jött szerelemben várandós lett Rochlitz Andrástól.

A műsorvezetőnek sikerült megmentenie házasságát, Bohus Csaba végül megbocsátott neki, és együtt nevelték fel Hannát, akit a férj saját lányaként szeret - ezt bizonyítja, hogy a nevére is vette - írja a femina.hu.

A megbocsátás ugyanakkor nem ment egyik napról a másikra, Csaba egészen Amerikáig ment bánatában, végül azonban mégis ott volt a szülőszobán Stahl Judittal. A tévés a Bóta Café vendégeként mesélt különleges mozaikcsaládjáról.

- Volt egy lángoló szerelem, igen. Nagyon nagy szerelem volt a Papi! - mesélte házasságon kívüli kapcsolatáról.

- Már nem bírta azt a részét. Megértem. Együtt maradtunk, hála istennek. Mindig azt szoktam mondani, ahányszor mi már elválhattunk volna...! De nem.

Az üzletasszony és férje jelenleg külön országban él, azonban szülőként még mindig remekül működnek együtt. 

- Ő a legjobb barátom. Én a baráti házasságokban hiszek - mondta el Stahl, aki Bóta Gábor kérdésére, hogy ezek szerint ez nem lángoló szerelem, őszintén válaszolt. - 38 év után kérdezel ilyeneket? Hogy 38 év után lángoló szerelmünk van-e? Hát, nem. Én imádom Csabust, 16 évesen is azt gondoltam, hogy a világ legjobb embere... és most is azt gondolom, hogy ő a világ legjobb embere.

A műsorban az egykori híradós azt is elmesélte, férje és egykori szerelme jó viszonyt ápol egymással, illetve Hanna is jól kijön vér szerinti apukájával.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás