MTI

Megosztás


Letartóztatta a bíróság a tószegi kettős emberölés gyanúsítottját - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség az MTI-vel pénteken.

Azt írták: a tiszasülyi férfi a gyanú szerint a január 15-ét megelőző héten Tószegen megölte az őt korábban az otthonukba befogadó férfit és élettársát. A fejüket fejszével és konyhakéssel ütlegelte, mert a nő előző nap felszólította, hogy költözzön el. A férfit a rendőrök a Pest vármegyei Bugyi településen fogták el.

Az ügyészség több ember sérelmére elkövetett emberölés miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatását, mert megalapozottan lehet tartani a szökésétől, elrejtőzésétől, figyelemmel a bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára, jellegére, a kiszabható büntetés nagyságára, amely 20 évig vagy életfogytig tartó szabadságvesztés is lehet.  

A bíróság pénteken - az ügyészi indítvánnyal egyetértve - elrendelte a férfi letartóztatását. A férfi a bíróság végzését tudomásul vette, védője azonban fellebbezést jelentett be, így az ügyben végleges döntést a Szolnoki Törvényszék fog hozni.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás

MTI