Femina

Megosztás


Haumann Máté számára az elmúlt időszak több szempontból volt sikeres: szerepet kapott a 2023-as év egyik legnagyobb filmjében, az Oppenheimerben, illetve a magánélete is szerencsésen alakult - titokban feleségül vette a párját.

Az utóbbira a Heti TV YouTube-csatorna Hogy vagy? című műsorában derült fény - írja a femina.hu.

A beszélgetésben épp a fent már említett mozifilmről volt szó. Elmesélte, hogyan történt a casting Christopher Nolan alkotásában, majd azt a pillanatot is felelevenítette, ahogyan az ügynöke közölte, őt választották ki.

- Egy hónap múlva jelentkeztek. Az ügynököm hívott, hogy állok-e vagy ülök. Épp a kisboltba tartottam, mentem a kapu felé. Megkaptam a szerepet a Nolan-filmben.

Ezután derült fény arra, hogy kedvese, Nagyistók Edit immár a felesége. Ugyanis megkérte az ügynökét, hívja vissza öt perc múlva, majd így folytatta a történetet:

- Fel akartam menni, hogy - most már - a feleségemnek is elmondjam a hírt. Kihangosítottam a telefont, és kértem az ügynökömet, hogy mondja el még egyszer ezt a dolgot. Így meg tudtuk ünnepelni.

A színész és gyönyörű kedvese egyébként évek óta együtt vannak. Nem sokszor mutatkoznak nyilvánosan, a 2021-es Televíziós Újságírók Díja átadóján viszont együtt mosolyogtak a fotósoknak.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás