Femina

Megosztás


Vadon Jani távozása után 2024 első hetében még szünetelt Balázsék rádióműsora, Rákóczi Feri pedig ez idő alatt Tunéziába utazott családjával. 

A rádiós műsorvezető gyönyörű helyeket látogatott meg, többek között oda is eljutott, ahol a Star Wars I. rész - Baljós árnyak című filmet forgatták - írja a femina.hu

Rákóczi Feri a nyaralós fotók mellett párjával, Judithtal is kirakott közös szelfit. Bár a rádiós a Balázsékban gyakran beszél párjáról és gyerekeiről, közös képet kifejezetten ritkán posztol. A műsorvezető figyel családja privát szférájára, gyermekeit mai napig csak hátulról posztolja ki Instagram-oldalára.

A műsorvezető 16 éve él boldogan párjával, akit csak Békának becéz.

Rákóczi Feri figyel arra, hogy ne süppedjenek bele az anya- és apaszerepbe, rendszeresen csinálnak közös programokat, utazásokat. 2022-ben Capri szigetén romantikáztak, most pedig Tunéziában töltöttek el minőségi időt.

A párnak két gyermeke született, akik ma már tinédzserek. Első gyermekük, Panna 15, Soma pedig 13 éves. A család Velencén lakik, természetközeli helyen, ami elmondásuk szerint egyik legjobb döntésük volt.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás