Kárpátinfo.net


Megosztás
A Rákóczi-főiskola is ott van az Educatio Nemzetközi Szakkiállításon
A Rákóczi-főiskola is ott van az Educatio Nemzetközi Szakkiállításon


Január 11-én több mint 150 kiállító részvételével megnyitotta kapuit a XXIV. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. 

A II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola immáron harmadik alkalommal képviselteti magát a Kulturális és Innovációs Minisztérium, az Oktatási Hivatal és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája szervezésében megrendezett legnagyobb magyarországi felsőoktatási seregszemlén. 

A szervezők hangsúlyozzák, hogy itt szinte az összes magyar felsőoktatási intézmény kínálatával megismerkedhetnek az érdeklődők, akik a karriertervezésben is számíthatnak segítségre. A magyar felsőoktatás szereplői képet adnak arról is, hogyan hasznosul a megszerzett diploma a munkaerőpiacon, milyen lehetőségeket kínál a fiataloknak a felsőoktatási intézmények és a vállalati partnerek között kialakított kapcsolatrendszer. 

A magyarországi egyetemek mellett Kárpát-medencei és más külföldi egyetemek is képviseltetik magukat.

A felsőoktatási intézmények találkozóját január 11–13. között tartják Budapesten, a Hungexpón, és online is megtekinthető. A kiállítás feladata összekapcsolni az anyaországi és külföldi felsőoktatási intézményeket egymással, a diákokkal és az oktatókkal. 

-kósa-


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek