Femina

Megosztás
Schell Judit először beszélt a válásáról: ez volt a legnehezebb benne
Schell Judit először beszélt a válásáról: ez volt a legnehezebb benne


Schell Judit válásáról csak nagyon ritkán beszél. 21 éves volt, amikor nagyfiát, Lackót a világra hozta, házassága gyermeke édesapjával ezután nem tartott sokáig.

Minderről a Palikék Világa by Manna vendégeként vallott. Palik Lászlóék nekiszegezték a kérdés, hogyan élte meg szülei válását, valamint azt is tudni akarták, milyen volt elvált szülőként gyereket nevelni - írja a femina.hu.

Viszonylag hamar ketten maradtak a fiával. Lackó egyéves volt, amikor visszaköltöztek Budapestre. Lediplomázott a Színművészetin, majd elkezdett játszani a Radnóti Színházban - ekkortájt mentek szét a férjével.

- Akkor már tulajdonképpen ketten maradtunk, még házasok voltunk Lackó apukájával, aztán később elváltunk. Ezután ketten voltunk, az nem volt könnyű, de nem úgy emlékszem rá, hogy szörnyű életünk lett volna.

Mindent együtt csináltak a fiával, fiatal anyukaként igyekezett a lehető legtöbb olyan közös programot kitalálni, amivel feldobta a napjaikat. Viszont nehézséggel még így is szembe kellett néznie. Az anyagi gondokra talált megoldást, elárulta, teljesen mást tartott a legrosszabbnak ebben a helyzetben.

- Úgy ülni egy játszótéren, hogy tudom, nem kell sietni, mert már nem jön haza senki. Egyfelől oké, mert addig maradunk, amíg akarunk, másfelől szomorú volt tudni, hogy már nem történik semmi. Már senki nem fogja meg kérdezni tőlem, hogy voltam aznap.Forrás