Femina

Megosztás
Lovas Rozi és jóképű férje: a rendező Jánossal közösen szerepeltek a tévében
Lovas Rozi és jóképű férje: a rendező Jánossal közösen szerepeltek a tévében


Szabó Erika, Szabó Antónia "Tóni" - a két karakternek nem csak a vezetékneve egyezik, az is közös bennük, hogy mindkettőt Lovas Rozi alakítja. 

2023 januárjától a Gólkirályságban láthattuk, Pajkaszegtől két évvel ezelőtt búcsúzott el egy időre. Utóbbiban Erika ikreknek adott életet, férjével, Gyurival (Lengyel Tamás) elköltöztek a faluból - írja a femina.hu.

A színésznő élete is hasonlóan alakult: 2019-ben jelentette be, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. Misának már feleségként adott életet, férjével 2020 áprilisában mondták ki a boldogító igent. 2022. február 24-e is fontos dátum az életükben, kislányuk, Izabella ekkor született.

Lovas Rozit nem sokszor láthatjuk együtt férjével a dramaturg-rendező Horváth János Antallal. A Fókusszal tettek kivételt, közösen adtak interjút a műsorban. Komoly családi logisztikát működtetnek, hogy a munka és a magánélet egyensúlyban legyen.

- Már így négyesben is elég jól egymásra tudunk hangolódni. Ez nyilván a felnőtteken, a férjemen és rajtam múlik, jól tudunk együtt működni. Nyilván nagyon nehéz, marha melós, de ennél szebb melót nem kaptam az élettől. 

Nem csak a hétköznapokban, a színháti életben is jól kiegészítik egymást. 2021 júliusában mutatták be a Radnóti Színház Árvák című előadását Lovas Rozi, Lengyel Tamás és Molnár Áron szereplésével, ez volt az első darab, amelyben Horváth János Antal először rendezte a feleségét.

- Szakmailag is egy hullámhosszon vagyunk, hasonlóan gondolkodunk egy-egy dologról. Nem okozott nagy fejtörést, hogy ebbe bele kéne-e vágni, vagy sem.

- Színházilag ugyanazt gondoljuk jónak, ugyanarra az előadásra szoktuk mondani, hogy ez jó, vagy ez nem jó. Hasonló az ízlésünk, és van közöttünk egy mély kölcsönös bizalom szakmailag és emberileg - vette át a szót a rendező.Forrás