Femina

Megosztás
Judy válságba került házasságáról: elárulta, milyen súlyos problémákkal küzdött
Judy válságba került házasságáról: elárulta, milyen súlyos problémákkal küzdött


2022 novemberében kezdtek keringeni a pletykák, melyek szerint Judy házassága válságba került. A rajongók első körben egy kétértelmű poszt miatt kezdtek gyanakodni, az énekesnő viszont csak december végén öntött tiszta vizet a pohárba.

Akkor egyértelművé tette, férjével valóban hullámvölgybe kerültek. Ugyanakkor leszögezte, dolgoznak azon, hogy megmentsék a kapcsolatukat, és - ha eljutnak odáig - úgy akarják elengedni a másikat, hogy senki se sérüljön - írja a femina.hu.

Újabb bő három hónap telt el, mire új fejleményeket hallhattunk kettejükről. Judy a Blikknek vallott arról, évek óta komoly problémákkal küzdött, élete legmélyebb gödréből szakember segítségével próbál kimászni.

- Olyan mértékű önbizalomhiánnyal küzdöttem, hogy már színpadon sem tudtam magabiztosan állni. Műsorfelkéréseket mondtam vissza, mert nem éreztem magam elég jónak hozzá.

Állandóan szorongtam, nem hittem el, hogy elég szép vagyok, sőt, szapultam magam. Ezt a helyzetet pedig csak fokozta a férjemmel való probléma.

Rengeteg terápiafajtát kipróbált, végül a családállítás módszere volt az, ami bevált a számára.

Az első alkalommal, amikor részt vett egy csoportos foglalkozáson, olyan sérelmek szakadtak fel benne, hogy órákig zokogott.

Azóta hetente több alkalommal jár pszichológushoz. Bár már érzi, hogy elindult a jó úton, még nem kapta vissza a régi énjét.

- Amikor elkezdtem járni, azt éreztem, belül rohadok… Romokban hevertem, nem tartottam magam jó anyának, előadónak, feleségnek.

Hozzátette, nemcsak önmagáért, hanem magánéleti problémái miatt is harcol. Ha kell, elmegy a végsőkig.Forrás