Femina

Megosztás


Diane Keaton utoljára a '80-as években randizott, híresebb partnerei között volt Woody Allen, Al Pacino és Warren Beatty.

Az elmúlt években újra és újra témába került, van-e partnere, idén márciusban az AARP-nak adott interjújában vallott arról, miért egyedülálló - írja a femina.hu.

- Nem randizom senkivel. Nem emlékszem, hogy bárki is felhívott volna azzal a szöveggel, hogy: "Helló, XY vagyok, szeretnélek elhívni valahova." Ezek nem történnek meg, persze, hogy nem - jegyezte meg viccesen.

2021-ben az Interview magazinnak mondta el, hogy azért nem volt hajlandó megházasodni, mert nem akarta feladni a függetlenségét. 2019-ben a People magazinnak mesélte, hogy szerinte a generációjában ő az egyetlen egyedülálló.

- Azt hiszem, én vagyok az egyetlen az én generációmban, és talán előttem nem is volt ilyen, aki egész életében szingli nőként élt. Nem vagyok szomorú, mert úgy gondolom, hogy anyai szempontból többre volt szükségem. Nem hiszem, hogy jó ötlet lett volna férjhez mennem, nagyon örülök, hogy így alakult az életem, és biztos vagyok benne, hogy a férfiak is örülnek ennek.

- Fiatal koromban arra vágytam, hogy szeressenek ezek a rendkívüli emberek. Azt hiszem, nem kellett volna engednem, hogy ennyire magával ragadjon a másik fél tehetsége. Ha mindkettőnknek ugyanaz a foglalkozása, az nem olyan nagyszerű. Csak egy kedves férfit kellett volna találnom, amolyan családcentrikus embert.

Csak azért, mert az élete nem úgy alakult, hogy házas ember lett belőle, nem akadályozta meg, hogy családot alapítson: már ötven felett járt, amikor két gyermeket is adoptált, Dexter 1995-ben, Duke 2000-ben született. Van egy kutyája is, akit Reggie-nek nevezett el.Forrás