Femina

Megosztás


A hétvégén hatalmas örömhírről számolt be Debreczeni Zita és Gianni a közösségi oldalaikon: megszületett második gyerekük. 

Egy cuki képpel tudatták kisebbik fiuk világra jöttét, a posztban pedig azt is elárulták, milyen névre keresztelték - írja a femina.hu.

Testvéréhez, Gianfranco Mátéhoz hasonlóan a pici is egy olasz és egy magyar keresztnevet kapott: Annoni Gregorio Ádámról édesapja először mesélt a Mokkában.

Gianni elárulta, minden rendben ment a szülés során, az anya és a kicsi is jól vannak. Azt mondta, kisebbik fia gyönyörű, igazi szuper baba, ügyesen eszik, alszik.

Gyönyörű. Én úgy hívom, hogy pulce, ami azt jelenti, hogy bolha.

Arra szintén kitért, a két és fél éves Gianfranco Máté hogyan fogadta az öccsét. Bevallotta, nem volt egyszerű elmagyarázni neki a kis tesó érkezését.

- Ő az első, aki köszön, aki bemegy valahova, ez mostantól is így lesz. Nem szabad szétbolygatni az életét, például olyannal, hogy ne sírjon, mert a pici felébred, hiszen akkor rá fog haragudni.

Hozzátette, nagy felelősség és feladat számukra szülőkként, hogy megteremtsék az egyensúlyt a két gyermek között. Az a céljuk, hogy folyamatosan tanuljanak, továbbá szívesen fogadják olyan barátaik jó tanácsait, akiknek nagyobb gyermekeik vannak.Forrás