Femina

Megosztás
Victoria és David Beckham lányából szép kiskamasz lett
viktoria_becem.jpg


Victoria Beckham és David Beckham legkisebb csemetéje 2011. július 10-én látta meg a napvilágot, Harper Seven az egyetlen lánygyermekük. 

Bátyjai, a 23 éves Brooklyn, a 20 éves Romeo és a 17 éves Cruz a kiskamasz elsőszámú védelmezői. A 11 éves Harper egyre csajosabb és szebb - írja a femina.hu.

Harper Seven Beckham csinos kiskamasszá vált, ahogy cseperedik, egyre nőiesebb és kifinomultabb a stílusa is. Fényképeit elnézve, nyitottabb lett a divat világa iránt, így szívesen bújik olyan ruhákba, amelyek hangsúlyozzák a szépségét. Édesanyjáék sokszor kaptak kritikát a rajongóktól annak kapcsán, hogy nem kellene engedniük Harpernek a túlzottan kivágott, nőies kreációk viseletét.

Victoria Beckham a Vogue-nak beszélt arról, hogy szerinte éppen emiatt nincsen még lányának közösségi oldala, ugyanis nagyon féltik őt a negatív kommentektől és a testszégyenítés gyakori jelenségétől.

- Harpernek még nincs közösségi oldala, szóval egyelőre emiatt nem kell aggódnunk. De látva, hogy az emberek milyen kegyetlenek tudnak lenni, igen, ez valóban aggályos.

A topmodell elárulta, hogy kislánya többször megszólta már túl sokat mutató vagy éppen rövid szereléseit, ő inkább a visszafogottan elegánsabb darabokat részesíti előnyben.Forrás