MTI

Több mint 616 ezer hrivnyával tartoznak Beregszászi vízműnek
ertekezlet-beregszasz.jpg


Beregszászban technikai értekezleten a megbízatások teljesítése állapotának megbeszélése során elemezték a Vodokanal Kárpátvíz Kft. előfizetőinek tartozásait (1000 hrivnya felett) - közölte Babják Zoltán, Beregszász polgármestere. 

Galajda József igazgató tájékoztatása szerint 

a tartozások összesen több mint 616 ezer hrivnyát tesznek ki. 

Babják Zoltán kiemelte az ügyfélszolgálat e téren végzett munkájának fontosságát a vállalat bevételeinek szempontájából – a kistérség költségvetése terheinek csökkentése érdekében.

Mihajlo Ljasko polgármesteri tanácsadó elmondta, hogy a Munkácsi és II. Rákóczi Ferenc utcák kereszteződésében napelemes lámpákat helyeztek el, melyek az elektromos hálózathoz való csatlakozás hiányában is megvilágítják az utcarészt.

"Az autonóm lámpákat a lakosok biztonsága érdekében helyezzük ki az olyan helyzetekre, amikor az utcai világítás nem működik." 

- áll a bejegyzésben.

A Bakó Gábor utcán sikerült helyreállítani a játszótér tönkrement kerítését. Az Oázis parkban és a buszmegálló mellett szabadtéri edzőgépeket helyezünk el – amint az időjárás engedi. 

Orosz Géza első alpolgármester tájékoztatása szerint 

Geológus kommunális vállalat igazgatója kérelmezi, hogy a vállalkozást generátorral szereljék fel a műszaki berendezések zavartalan működése érdekében.

A beregszászi útkarbantartó szolgálat megkezdi a javítási munkálatokat azokon az útszakaszokon, ahol a legnehezebb a közlekedés. Elsősorban a fő útvonalakon és kereszteződéseke: Vasút–B.Hmeljnickij, Korjatovics–Sevcsenko, V. Huca (az ATB mellett) - közölte Babják Zoltán.

Forrás

MTI